ගොසිප්

කුරක්කන් පිටි වලින් නිපද වූ වස විස නැති “බර්ගර්” [PHOTOS]

(UTV | කොළඹ) – නිරෝගී ක්ෂණික ආහාර සොයාගැනීමට අපහසු මෙවන් වකවානුවක, ඊට පිළියමක් සොයාගැනීමට කොළඹ විශ්වවිද්‍යාලයේ තෙවන වසර කළමනාකරණ පිඨයේ සිසුන් කණ්ඩායමක් සමත්ව ඇත.

ඒ එම කණ්ඩායමේ මෙවර කණ්ඩාම් ව්‍යාපෘතිය වශයෙන්.

පොලොස් සහ හතු එකතු කරමින් වස විස නොමැති “බර්ගර්” එකක් හඳුන්වාදීමට ඔවුන් සමත්ව තිබේ.

එමෙන්ම මෙම බර්ගර් බනිස් එක නිපදවා ඇත්තේ කුරක්කන් පිටි වලින් වීමද විශේෂත්වයක්.

ශරීරයට කිසිඳු අගුණයක් නොමැති මෙම නව බර්ගර් ආහාරය ඇණවුම් ලැබෙන පරිදි ලබාදීමටද ඔවුන් සූදානම්ව සිටියි.

 

 

Related posts

අද දිනන හැටි තිලාන් කියයි

Mohamed Dilsad

මිනුවන්ගොඩ කොරෝනා පොකුරේ ආරම්භය සිදුවූ හැටි

Mohamed Dilsad

කොරෝනා වාතය හරහාත් ව්‍යාප්ත වන බවට සාක්ෂි

Mohamed Dilsad

Leave a Comment