ව්‍යාපාරික

පළතුරු නාස්තිය අවම කිරීමට සුදානම්

(UTV| කොළඹ) – දේශීයව නිපදවන පළතුරු අස්වැන්න අපතේ යාම අවම කිරීම සදහා එම පළතුරු ශාක තුලම කල් තබා ගැනීමේ නව ක්‍රමවේදයක් හදුන්වාදීමට විද්‍යා, තාක්ෂණ පර්යේෂණ අමාත්‍යාංශය සුදානම් වේ.

ඒ  බයෝ වැක්ස් මැති නවතම ක්‍රමයක් උපයෝගී කර ගනිමිනි.

[alert color=”faebcc” icon=”fa-commenting”] රටේ ලෝකයේ සිදු වන සිදුවීම් එසැණින් දැන ගන්න UTV alerts සක්‍රීය කරගන්න.[textmarker color=”8a6d3b”] UTV alerts සක්‍රීය කිරීමට  .REG <හිස්තැනක් > utv ලෙස සටහන් කර 77000 ට [/textmarker] යොමුකිරීමෙන් මෙම උණුසුම් පුවත් ඔබට දැන් ලබා ගත හැක [/alert]

 

Related posts

රබර් ඉල්ලුම ලෝකයේ ඉහළ යන බැවින් රබර් වගාව රැකගත යුතුයි – ඇමති නවීන් කියයි

Mohamed Dilsad

මෙරට කාසි නිෂ්පාදනය කරන ලෝහ වර්ගයේ වෙනසක්

Mohamed Dilsad

දුඹුරු සීනි ආනයනය නතර කිරීමට තීරණයක්

Mohamed Dilsad

Leave a Comment